МЕРЕЖА РЕСТОРАНІВ
З СИСТЕМОЮ
«TRUE PRICE»
Усі позиції нашого ресторану ви купуєте за собівартістю!
У чому каверза?

Дуже просто: ви сплачуєте на вході фіксовану суму. Це і є прибуток ресторатора. Адже ціни, вказані в меню, дорівнюють собівартості кожної страви.

Виходить значно дешевше, ніж у будь-якому іншому закладі громадського харчування. А головне – чесно. Чесно по відношенню і до клієнта, і до інвестора. Угода з прозорими та зрозумілими умовами.

  1. На вході ви сплачуєте невелику суму. Вартість залежить від часу доби і дня тижня.
  2. Замовляєте страви з меню і приємно проводьте час.
  3. Вам приносять рахунок. Сума в ньому невелика, адже вважається лише реальна собівартість страв.

Меню за собівартістю

Зазвичай ресторани працюють з націнкою 200-300%. Вважається, що чим краще кухня, обслуговування, інтер’єр, тим вищою має бути ціна. Ми вважаємо, що це неправильно. Тому фіксуємо прибуток на вході.

А всі страви в меню оцінюємо за собівартістю. Загалом виходить значно дешевше, ніж будь-якому іншому ресторані. Клієнти часом уражаються. Особливо їх дивує вартість страв із морепродуктів.

Ніякого підступу в системі TRUE PRICE немає. Підраховується вартість продуктів та вартість приготування страви. Ні більше, ні менше. І цю суму відображено в меню.

Платний вхід до ресторану

Спочатку це може здатися дивним, незвичайним. Формат новий не лише для України, а й для Європи загалом. На вході відвідувачі сплачують невелику суму. Вони розуміють, скільки заробляє заклад, і скільки реально коштують страви.

Ціна за вхід залежить від часу доби та дня тижня. Чим більший наплив відвідувачів, тим вона вища. Але навіть увечері у п’ятницю або у святковий день плата за вхід до ресторану – це символічна, необтяжлива сума.

Після оплати входу до ресторану відвідувачі отримують на руку маленький браслет. Такий, як використовують у нічних клубах та інших розважальних закладах. Тобто ви можете зайти в ресторан без оплати. Наприклад, якщо хочете переглянути внутрішню обстановку, вивчити меню. Але перед тим, як прийняти замовлення, офіціант перевірить, чи маєте ви браслет.

Якісна їжа та дороге обладнання на кухні

Запорука успіху формату TRUE PRICE – висока якість у всьому. Тільки блюда сучасної кухні, приготовані на обладнанні професійного рівня. Меню складається таким чином, щоб відвідувач побачив знайомі для себе назви поряд з оригінальними рецептами.

Під час роботи за собівартістю немає жодного сенсу економити на сировині. Тому в ресторані чесних цін використовуються найсвіжіші продукти від перевірених постачальників. Відвідувачі готові платити стільки, скільки реально вартує страва. Люди чудово розуміють, що і риба, і екзотичні морепродукти, і хороша телятина не можуть коштувати дуже дешево.

У всіх ресторанах TRUE PRICE великий потік клієнтів. Щоб обслужити таку кількість людей, потрібна злагоджена робота команди, що складається з висококласних фахівців.  Зібравши найкращих людей і надавши їм у розпорядження найкраще обладнання, можна досягати найвищих цілей.

Правила реcторану:

– При замовленні додаткових страв і напоїв за умови початку наступного тимчасового інтервалу здійснюється доплата за вхід з кожної людини. У будні дні після 18-00 – 40-00 гривень з кожної людини. У святкові та вихідні дні після 16:00 – 40-00гривень з кожної людини. Режим роботи ресторану з понеділка по неділю з 11:00 до 23:00.

– Оплата входу проводиться кожним гостем. Не маючи обмеження за віком, починаючи з дітей 5+. Вхід оплачується в ресторані готівковими та безготівковими коштами.

– Компанія від 10 (десяти) і більше осіб прирівнюється до банкету і за обслуговування такої компанії в рахунок включається оплата за обслуговування 10% (навіть за умови розміщення за різними столами).

– Всі позиції ресторану можна замовити на самовивіз або доставку через сайт dostavka.trueprice.ua   Доставка оплачується додатково в залежності від відстані. При замовленні з собою без розміщення за столом оплачувати вхід не потрібно.

– При розміщенні за столом забираючи замовлені позиції з собою їх вартість перераховується за цінами сайту dostavka.trueprice.ua .

– В ресторан забороняється приносити будь-які напої (алкогольні, безалкогольні) і продукти харчування (незалежно від виду упаковки, навіть торт ) для подальшого їх вживання.

– У ресторані діє Dress Code і Face Control. Адміністрація має право відмовити в обслуговуванні без пояснення причини.

Бажаємо приємного відпочинку та гарного настрою 🙂

З повагою, адміністрація ресторану!

Ціни за вхід до закладу:
пн
вт
ср
чт
пт
1100 - 140050 грн.
1400 - 180080 грн.
1800 - 2200120 грн.
сб
нд
1100 - 160080 грн.
1600 - 2200120 грн.